Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Het Groene Blad

Loonbedrijf voor Tuin en Boomkwekerij

Over ons

Over ons

Na jaren in loondienst te hebben gewerkt in de boomkwekerij en verschillende tuinbouwbedrijven, zijn wij in 2017 met onze eigen loonbedrijf "Het Groene Blad" gestart. Wij zijn voornamelijk actief in de boomkwekerij- en tuinbouw sector. Daarnaast doen we tuinonderhoud werkzaamheden voor bedrijven, overheidsinstellingen en particulieren. 

Wij verrichten onze werkzaamheden voornamelijk op aanneembasis. En natuurlijk, is het mogelijk om op basis van een uurtarief gebruik te maken van onze diensten. 

Aantal voordelen voor de werkegever voor het uitbesteden van werk:

  • Extra werk en verantwoordelijkheid word u uit handen genomen Zodat u zich kunt concentreren op andere dingen.
  • Aanneembedrijf met vakkennis en ervaring met de werkzaamheden. 
  • De kosten zijn bekend voor de aanvang van de werkzaamheden. Zo komt u later niet voor onverwachte kosten te staan.
  • Einddatum van de opdracht is bekend voor de aanvang van de werkzaamheden. Zo heeft u uw planning altijd op orde.

Tuinwerkzaamheden zit in onze genen en is gebaseerd op jaren lange kennis en ervaring. Wij beschikken over een team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers die opgericht zijn om goed kwalitatief werk te leveren.

Specialisatie

Wij beschikken over de benodigde ervaring en kennis voor het optimaal kweken van Klimplanten en Rozen/stamrozen. Het gehele proces van oppotten tot het aanbinden, van enten tot aan het rooien, van onderhoud tot aan het klaar maken van orders kunnen wij u uit handen nemen.